Chocodream Premium Chocolate Selection (R)

Chocodream Premium Chocolate Selection (R)

26 990 Ft

90 darabos x 4,5 gram

Az ötféle, új külsőt kapott csokoládéink méltó válogatás, amellyel igazi képet kaphat a fogyasztónk arról, miről is szól a CHOCODREAM életérzés!

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

Csokoládéink egytől egyig egészségesek, huminsavat igen, viszont hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, így fogyasztóink életminőségéhez nagyban hozzájárulnak!
A régről már jól ismert és szeretett SILHOUETTE  testvéreket kapott, korábbról már ismert ízesítések, és vadonatúj íz formájában is, ezek pedig a következők:

Leírás

Mostantól bűntudat nélkül élvezhetjük a csokoládét a CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE SELECTION (R)-vel!

Egyik népszerű termékünk a csokoládé, amelyhez az emberiség nagy százalékát érzékeny szálak fűzik. Az átlagos csokoládé esetében sokan már az első kockánál arra gondolnak, hogy túlsúlyra tesznek szert. A hagyományos csokoládét kizárólag az élvezetért, a mi vásárlóink viszont az élvezeti értéke mellett egészségük érdekében fogyasztják. Mi a csokoládé fogyasztása során kialakuló bűntudatot vettük ki termékeinkből, hiszen nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot, még cukrot sem, így nincs miért megvonni magunktól az élvezetet, sőt. A Chocodream Premium Chocolate Selection (R) nemcsak hogy tele van egészséges, az egészség megőrzésére alkalmas tápanyagokkal, hanem adott esetben a méregtelenítést és a fogyókúrát is támogatja így bűntudat nélkül élvezhetjük a csokoládéfogyasztást.

Gyermekek is szívesen fogyasztják, így érdemes ezzel az egészséges, kiváló minőségű csokoládéval kínálni őket.

A Chocodream Premium Chocolate Selection (R) a következő csokoládéinkat tartalmazza:

Sugar Free Milk Chocolate with Humic Acid

———————————————————–

Sugar Free Milk Chocolate with Raspberry and Humic Acid

Minőségi belga tejcsokoládéból készült, huminsavval és málnával dúsított és természetesen nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A málna az egyik legfinomabb és legegészségesebb gyümölcs, amelyből készült por antioxidáns tulajdonságai érvényesülnek ebben a tejcsokoládéban.

Összetevők:

édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, kakaómassza, huminsav, emulgeálószer

(szója lecithin), természetes vanília, szárazanyag összetevő min. 33,9%, málnapor.

———————————————————–

Sugar Free Dark Chocolate with Ganoderma and Humic Acid

Minőségi belga étcsokoládéból készült, ganodermával, huminsavval dúsított és természe-tesen nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A ganodermáról köztudott, hogy nem csak anti-oxidáns, hanem antivirális, antibakteriális hatással is bír, így nem csak finom, hanem rend-kívül egészséges csokoládét tudhat kezében minden kedves fogyasztónk.

Összetevők:

édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, kakaómassza, huminsav, emulgeálószer (szója lecithin), természetes vanília, szárazanyag összetevő min. 54%, ganoderma por.

———————————————————–

Sugar Free Dark Chocolate with Buckthorn and Humic Acid

Minőségi belga étcsokoládéból készült, homoktövissel, huminsavval dúsított és természetesen nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A homoktövis kivonat képes erősíteni az immunrendszert és kedvező hatással van az öregedési folyamatok lassítására.

Összetevők:

édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, kakaómassza, huminsav, emulgeálószer(szója lecithin), természetes vanília, szárazanyag összetevő min. 54%, homoktövis por.

———————————————————-

Sugar Free Dark Chocolate with Humic acid and Red Grape Seeds

Minőségi belga étcsokoládéból készült, vörösszőlő-maggal, huminsavval dúsított és természetesen nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A vörösszőlő-mag antioxidáns és a huminsav jótékony méregtelenítő, valamint egyszerre tápláló hatása ötvöződik ebben a finomságban.

Összetevők:

Édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, kakaómassza, huminsav, emulgeálószer (szója lecithin), természetes vanília, szárazanyag összetevő min. 54%, vörösszőlő-mag por.

Tárolás: Napfénytől és sugárzó hőtől védett, száraz, hűvös helyen tartandó.

Figyelmeztetés: Túlzott fogyasztása hashajtóhatású lehet. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Hozzáadottcukrot nem tartalmaz. Szóját és tejet tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chocodream Premium Chocolate Selection (R)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…