Silver Formula Skin Regenerating Spray

Silver Formula Skin Regenerating Spray

250ml

Silver Formula Skin Regeneratin Spray kiváló bőrregeneráló legyen szó akár alergiás vagy nap leégés okozta bőrreakciókrók vagy hámsérülések kezeléséről!

Összetevők: Aqua, Alcohol, Glycerin, Fulvic Acid, Ascorbin Acid, Rhodiola Rosea Root Extract, Cirtus Grandis Seed Extract, Mineral Salts, Colloidal Silver.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

Leírás

A Silver Formula Skin Regenerating Spray segíti a hámsérülések regenerálódását, képes enyhíteni a napozás okozta leégés és/vagy rovarcsípések kellemetlen bőrtüneteit. Nyugtatja az irritált bőrt legyen szó akár pattanásokról vagy a szőrtelenítés okozta kellemetlen tünetekről.

ÖSSZETEVŐKRŐL BŐVEBBEN:

A HUMINSAV

A huminsav – helyesen igazából huminsavak, mivel a huminsavak több vegyületet is magukba foglalnak – főként a talajban megtalálható humuszban fordul elő, de megtalálhatjuk még a kőszénben is, főleg a lignitben. Általánosságban elmondható, hogy minél magasabb a talaj humusztartalma, annál termékenyebb. A humusz jótékony hatásai nagyrészt a huminsavaknak köszönhető, ez azonban nemcsak a növényeknek tesz jót, hanem az embernek is. Minket is képes káros hatásoktól védeni, ugyanúgy, mint a növényeket. Ezért különítik el a huminsavakat a humusztól és teszik bele étrendkiegészítőkbe.

A huminsavak hatékonyan erősítik az immunrendszert, kezelhetünk vele különböző vírusfertőzéseket és használhatjuk általános roborálásra egy-egy komolyabb betegség után.

A FULVOSAV

Megintcsak ki kell javítani a köznyelvi “fulvosav” szót, ebben az esetben is egy vegyületcsoportról van szó, tehát a helyes megnevezés a “fulvosavak”. A fulvosavak a huminsavakhoz nagyon hasonlóan működnek. A fulvosavak azonban jobban képesek adaptálódni, alkalmazkodni. Molekulaszerkezetük lehetővé teszi, hogy ott fejtsék ki pozitív hatásukat, ahol és ahogy éppen kell. A fulvosavak hol antioxidánsként, hol elektrolitként viselkednek, de képesek még tápanyagszállításra, hidratálásra, enzimeket katalizálhatnak, serkentik az anyagcserét, javítják a felszívódás, nehézfémekhez kapcsolódva pedig megkötik azokat.

A talajban a fulvosavak a pH-értéket szabályozzák, segítik a csírázást, javítják a növények légzését, elősegítik a klorofill-szintézist és a gyökerek növekedését. Fulvosavak jelenlétében a növények kevésbé hajlamosak a hervadásra, illetve jobban viselik az időjárás okozta stresszt. Javul a szárazságtűrő képességük, ellenállóbbá válnak a rovarfertőzésekkel szemben és semlegesíteni tudják a gyomirtó szerek hatásait

RHODIOLA ROSEA KIVONAT

Fogyasztását követően, a szellemi igénybevételnél megfigyelheted, hogy frissebb vagy, könnyebben forog az agyad. A stresszhelyzeteket könnyebben fogod kezelni, mivel egyik fő tulajdonsága a Rhodiola rózsa kivonatot tartalmazó táplálék kiegészítőknek, hogy erősíti stressz tűrő képességed, valamint csökkenti depresszióra való hajlamodat.

Ami a fizikai előnyöket illeti, sportolás, vagy egyéb igénybevétel esetén állóképességed javul, pulzusok gyorsabban vissza áll a normál értékre. Ez fontos szempont a szív és érrendszered egészsége miatt. További jó hír, hogy a Rhodiola aktiválja a zsírlipázt, amely enzim felelős a zsírégetésért. Tehát támogatja a felesleges zsírsejtek elégetését ami segíti elérni célod amennyiben azok között szerepel a fogyás is.

Összességében jó hatással van közérzetedre, keringésedre. Mind mentálisan, mind pedig fizikálisan élvezheted előnyeit ennek a ritka gyógynövénynek. Termékeinkben kombinálva más természetes anyagokkal találhatod meg. Ezzel hatványozva a  Rhodiola előnyeit.

EZÜST-KOLLOID(katt ide)

Használati utasítás: Kb 10 cm távolságról fújja be a kezelni kívánt bőrfelületet 2-3 fújással. A bőr érzékenységének álapotától függően vagy bedörzsölje be az így feljuttatott készítményt, vagy hagyja azt magától teljesen felszívódni (2-3 perc). A folyamat 3 óránkénti ismétlése a tünetek enyhüléséig vagy megszűnéséig ajánlott. Halvány barna foltot hagyhat.

Tárolás: Felbontás után hűtőszekrényben tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolja napfénytől és sugárzó hőtől védett, száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés: Egyéni érzékenység esetén a termék okozhat allergiás tünetet, ilyenaz esteben azt bő hideg vízzel azonnal le kell mosni a bőrről használatát azonnal abba kell hagyni. A termék szembe, szájba ne kerüljön. Előfordulás esetén azonnal bő vízzel mossuk ki. Hámsérüléseken alkalmazva enyhe csípő érzés tapasztalható de ez normális. A készítmény külsőleg használandó. Gyermekektől elzárva tartandó.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Silver Formula Skin Regenerating Spray” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük