E-vitamin & Szelén Plus kapszula

E-vitamin & Szelén Plus kapszula

2 390 Ft

Rendkívül erős antioxidáns, sejtvédő kombináció!
Aktív összetevői tudományosan igazolt módon erősítik egymás hatásait!
Biológiailag legaktívabb E-vitamin és Szelén formulákkal!

Összetevők: E-vitamin (d-alfa-tokoferol), Szelén (l-szelenometionine), C-vitamin (l-aszkorbát)

Mennyiség: 30 kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula

Leírás

Az E-vitamin elsősorban a sejtek falában található és fejti ki hatásait a szabadgyökök károsító hatásai ellen.

Szelén a sejtek belsejében, elsősorban a peroxidok megkötése révén véd a károsító hatások ellen.

C-vitamin pedig képes megkötni a szabadgyököket és a vizelettel a veséken keresztül eltávolítani a szervezetből.

A termék mindhárom aktív összetevője rendkívül erős antioxidáns, melyek védenek az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök sejtkárosító hatásaitól, de mindegyik más-más módon fejti ki hatását!

Termékünk E-vitamin összetevője számos kémiai formában létezik, biológiailag legaktívabb, leghatásosabb formája az alfa-tokoferol, mely formátumot használjuk termékünkben! Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát. Összefoglalva rengeteg területen hasznos, védi a szervezetet. Jótékony a szív-, és érrendszer működésére, az immunrendszer egészséges válaszaihoz elengedhetetlen, sejtvédő, öregedésgátló, számos rák elleni kezelésben bizonyult hatékonynak.

Szelén szintén több biológiai formában létezik, egy fehérje alkotóhoz, a metioninhez kötött formátumát használjuk termékünkben (l-szelenometionin), mely biológiailag jól hasznosuló, hatásos formula. A Szelén 10-15 mg mennyiségben van jelen a szervezetben, táplálkozással, étrend-kiegészítők fogyasztásával lehet a bevitelét optimalizálni.

A szervezetben a szükséges és toxikus határa nagyon közel esik egymáshoz, ezért rendkívül fontos az adagolása (toxikus hatás 0,2 mg/nap bevitel). Erős antioxidáns, immunerősítő hatása a Glutation-peroxidáz enzim szerkezetének felépítéséből származik. Bizonyítottan csökkenti számos rákos megbetegedés kialakulásának kockázatát (Szelénnel kapcsolódott Glutation-t a daganatsejtek nem képesek felvenni), ugyanakkor túladagolása ellenkezőleg hat, növeli kialakulásukat. Egyes kutatások szerint, hiánya a Coxsackie vírusok erősítésén keresztül növeli a kardiomiopátiás (CMP) szívbetegségek kialakulását. Hiánya az oxidatív sejtkárosító hatások révén igazoltan hatással bír számos neurológiai kórkép kialakulására (Alzheimer-kór, Parkinson-kór). Számos adat alapján hiánya férfiaknál kedvezőtlenül hat a spermiumok képződésére, nőknél meddőséget okozhat. Csecsemőknél, kisgyerekeknél hiánya fokozza a hirtelen csecsemőhalál kockázatát, káros hatással lehet a növekedési folyamatokra.

Termékünkben található C-vitamin-nak fontos szerepe van a szervezetet károsító oxidatív szabadgyökök eltávolításában, melyek kapcsolódnak a vízoldékony C-vitaminhoz és a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Emellett számtalan jótékony hatása ismert, a teljesség igénye nélkül említve, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Számos ásványi anyag, különösen a Vas felszívódása, beépülése nélkülözhetetlen C-vitamin nélkül. Jelentősen védi, erősíti a szervezet immunrendszerét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„E-vitamin & Szelén Plus kapszula” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük