D3 Vitamin Baby csepp-biztonsági pumpás adagolóval

D3 Vitamin Baby csepp-biztonsági pumpás adagolóval

2 990 Ft

D3 Vitamin Baby csepp biztonsági adagoló pumpával!

Tél végére a magyar lakosság 95%-a szenved D Vitamin hiányban!

Leírás

A D Vitamin napozás közben termelődik a bőrben az UV-B sugárzás hatására. Tévhit és nem valós állítás, miszerint a szoláriumokban D Vitamin termelődik, egyrészt mivel a szoláriumok döntő többsége UV-A sugárzást bocsát ki, emellett használata a bőrt jelentősen öregíti és fokozza a bőrrák kockázatát. Mindezekért, az őszi, téli időszakban minden embernek fogyasztania kéne D Vitamint. Különösen igaz ez a csecsemőkre, kisgyermekekre még a napos, nyári időszakban is, hiszen ekkor pedig napkrémekkel (melyek csökkentik, gátolják a D Vitamin képződést a bőrben), árnyékba helyezéssel védjük őket a napfény káros hatásaitól, így nyáron, napos időben sem jut elegendő D Vitamin a szervezetükbe,

ugyanakkor,

Figyelem! A D Vitamin túladagolható, túladagolása súlyos vesekárosodást okozhat!

Biztonsági adagoló pumpánk segítségével az alul-, vagy túladagolás elkerülhető!

A D Vitamin rendkívül hatékony antioxidáns, nélkülözhetetlen az immunrendszer, csontok, szív megfelelő fejlődéséhez, működéséhez, fontos szerepet játszik a rák megelőzésében. A D vitamin hiánya jelentősen növeli a halálozást, a vastagbél-, emlőrák-, szív- és érrendszeri megbetegedések előfordulását, csökkenti a fogamzást. 3357 tanulmány összesítése igazolta, hogy azon kismamáknál, akiknél nem volt elegendő a D Vitamin szintje, jóval gyakrabban fordult elő cukorbetegség és magas vérnyomás, ugyanakkor a csecsemők kisebb súllyal születtek. D Vitamin hiány esetén egyes autoimmun betegségek és banális fertőzések kockázata is magasabb, szinte valamennyi immunsejtünk rendelkezik D Vitamint megkötő receptorokkal.

Számítások szerint a D Vitamin megfelelő szintjének biztosítása, mennyiségének pótlása az elsősorban gyermekeket érintő 1-es típusú, inzulin pótlást igénylő Diabetes (cukorbetegség) kialakulása 78%-al, az összes daganatos betegség előfordulása 35%-al, az influenzás megbetegedések előfordulása 90%-al csökkenne!

A megfelelő mennyiségű D Vitamint táplálkozásunkkal, megfelelő étrenddel sem lehet biztosítani, hiszen napi szinten 30 db tojást kéne elfogyasztanunk a megfelelő D Vitamin mennyiség eléréséhez, amely súlyos fehérje és koleszterin problémákat okozna másfelől.

Vitamin D3 Baby csepp adagoló pumpával van ellátva, mely biztonságos adagolást tesz lehetővé, elkerülendő az alul-, vagy túladagolás esetét! Csecsemők, kisgyermekek számára ajánlott napi beviteli mennyiség 10 μg (400 IU), amely az adagoló pumpa kétszeri megnyomásával biztosítható napi szinten. Tápszeres táplálás esetén a tápszerek is tartalmazhatnak D Vitamint, így a napi mennyiség adagolásánál ezt célszerű figyelembe venni. Anyatejes táplálás esetén, a szoptató kismama, napi 50 μg (2000 IU) D Vitaminnál kisebb bevitele nem befolyásolja termékünk napi adagolási szükségletét.

Vitamin D3 Baby csepp termékünk természetes vivő anyagot tartalmaz olajos koncentrátum formájában, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjeit, melyben oldott formában található a D3 Vitamin, a Kolekalciferol. A Vitamin D3 Baby csepp tartalmaz még oldott formában E Vitamint (Alfa-Tokoferol), mely erős antioxidánsként funkcionál, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában, illetve a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„D3 Vitamin Baby csepp-biztonsági pumpás adagolóval” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük