Silver Formula Skin Regenerating Spray Limited Package

Silver Formula Skin Regenerating Spray Limited Package

42 990 Ft

LIMITED PACKAGE!

50 ml + 50 ml + 90 pieces

Silver Formula Skin Regeneratin Spray kiváló bőrregeneráló legyen szó akár alergiás vagy nap leégés okozta bőrreakciókrók vagy hámsérülések kezeléséről!

Összetevők: Aqua, Alcohol, Glycerin, Fulvic Acid, Ascorbin Acid, Rhodiola Rosea Root Extract, Cirtus Grandis Seed Extract, Mineral Salts, Colloidal Silver.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

Leírás

A Silver Formula Skin Regenerating Spray segíti a hámsérülések regenerálódását, képes enyhíteni a napozás okozta leégés és/vagy rovarcsípések kellemetlen bőrtüneteit. Nyugtatja az irritált bőrt legyen szó akár pattanásokról vagy a szőrtelenítés okozta kellemetlen tünetekről.

ÖSSZETEVŐKRŐL BŐVEBBEN:

A HUMINSAV

A huminsav – helyesen igazából huminsavak, mivel a huminsavak több vegyületet is magukba foglalnak – főként a talajban megtalálható humuszban fordul elő, de megtalálhatjuk még a kőszénben is, főleg a lignitben. Általánosságban elmondható, hogy minél magasabb a talaj humusztartalma, az annál termékenyebb. A humusz jótékony hatásai nagyrészt a huminsavaknak köszönhető, ez azonban nemcsak a növényeknek tesz jót, hanem az embernek is. Minket is képes káros hatásoktól védeni, ugyanúgy, mint a növényeket. Ezért különítik el a huminsavakat a humusztól és teszik bele étrendkiegészítőkbe.

A huminsavak hatékonyan erősítik az immunrendszert, kezelhetünk vele különböző vírusfertőzéseket és használhatjuk általános roborálásra egy-egy komolyabb betegség után.

A FULVOSAV

Megintcsak ki kell javítani a köznyelvi “fulvosav” szót, ebben az esetben is egy vegyületcsoportról van szó, tehát a helyes megnevezés a “fulvosavak”. A fulvosavak a huminsavakhoz nagyon hasonlóan működnek. A fulvosavak azonban jobban képesek adaptálódni, alkalmazkodni. Molekulaszerkezetük lehetővé teszi, hogy ott fejtsék ki pozitív hatásukat, ahol és ahogy éppen kell. A fulvosavak hol antioxidánsként, hol elektrolitként viselkednek, de képesek még tápanyagszállításra, hidratálásra, enzimeket katalizálhatnak, serkentik az anyagcserét, javítják a felszívódás, nehézfémekhez kapcsolódva pedig megkötik azokat.

A talajban a fulvosavak a pH-értéket szabályozzák, segítik a csírázást, javítják a növények légzését, elősegítik a klorofill-szintézist és a gyökerek növekedését. Fulvosavak jelenlétében a növények kevésbé hajlamosak a hervadásra, illetve jobban viselik az időjárás okozta stresszt. Javul a szárazságtűrő képességük, ellenállóbbá válnak a rovarfertőzésekkel szemben és semlegesíteni tudják a gyomirtó szerek hatásait

RHODIOLA ROSEA KIVONAT

Fogyasztását követően, a szellemi igénybevételnél megfigyelheted, hogy frissebb vagy, könnyebben forog az agyad. A stresszhelyzeteket könnyebben fogod kezelni, mivel egyik fő tulajdonsága a Rhodiola rózsa kivonatot tartalmazó táplálék kiegészítőknek, hogy erősíti stressz tűrő képességed, valamint csökkenti depresszióra való hajlamodat.

Ami a fizikai előnyöket illeti, sportolás, vagy egyéb igénybevétel esetén állóképességed javul, pulzusok gyorsabban vissza áll a normál értékre. Ez fontos szempont a szív és érrendszered egészsége miatt. További jó hír, hogy a Rhodiola aktiválja a zsírlipázt, amely enzim felelős a zsírégetésért. Tehát támogatja a felesleges zsírsejtek elégetését ami segíti elérni célod amennyiben azok között szerepel a fogyás is.

Összességében jó hatással van közérzetedre, keringésedre. Mind mentálisan, mind pedig fizikálisan élvezheted előnyeit ennek a ritka gyógynövénynek. Termékeinkben kombinálva más természetes anyagokkal találhatod meg. Ezzel hatványozva a  Rhodiola előnyeit.

EZÜST-KOLLOID(katt ide)

A CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE SELECTION TARTALMA(katt ide)

Használati utasítás: Kb 10 cm távolságról fújja be a kezelni kívánt bőrfelületet 2-3 fújással. A bőr érzékenységének álapotától függően vagy bedörzsölje be az így feljuttatott készítményt, vagy hagyja azt magától teljesen felszívódni (2-3 perc). A folyamat 3 óránkénti ismétlése a tünetek enyhüléséig vagy megszűnéséig ajánlott. Halvány barna foltot hagyhat.

Tárolás: Felbontás után hűtőszekrényben tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolja napfénytől és sugárzó hőtől védett, száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés: Egyéni érzékenység esetén a termék okozhat allergiás tünetet, ilyenaz esteben azt bő hideg vízzel azonnal le kell mosni a bőrről használatát azonnal abba kell hagyni. A termék szembe, szájba ne kerüljön. Előfordulás esetén azonnal bő vízzel mossuk ki. Hámsérüléseken alkalmazva enyhe csípő érzés tapasztalható de ez normális. A készítmény külsőleg használandó. Gyermekektől elzárva tartandó.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Silver Formula Skin Regenerating Spray Limited Package” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük