doTERRA Tömjén / Frankincense Touch 10 ml

doTERRA Tömjén / Frankincense Touch 10 ml

25 900 Ft

10ml

Kémiai összetétele miatt a tömjén olaj jelentős megújító tulajdonságokkal rendelkezik, melynek köszönhetően széles körben használják. A tömjént évszázadok óta alkalmazzák nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt – különösen a bőr megújítására és a pihentető érzet elősegítésére.

  • Bőrnyugtató hatású

  • Csökkenti a bőrhibák megjelenését

  • Elősegíti az általános jó közérzet békés, nyugodt és elégedett érzését

  • Ideális érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára.

A doTERRA termékek Tiszta Terápiás Minőségű (CPTG) illóolaja

Leírás

A doTERRA Tömjén / Frankincense Touch jó hatással van a sebekre és a gyulladásokra. Nyákoldó, így megtisztítja a tüdőt a felesleges váladéktól. Csillapítja a légúti megbetegedések hevességét. Megfázás, hörghurut, gégegyulladás bevált ellenszere. Enyhíti a gyomoridegességet. Összehúzó, bőrregeneráló, enyhíti a bőr zsírosságát. Kisimítja a ráncokat. Gyorsítja a bőrfoltok, gyulladások, sebek, sebhelyek gyógyulását.

A doTERRA Tömjén / Frankincense Touch illata erőt ad, hogy a megterhelő lelki szorongástól, idegfeszültségtől és gondterheltségtől megszabaduljunk. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében. Lassítja légzést, így lehiggadva fölösleges izgatottságunk elmúlik. Koncentrálja és állandósítja a figyelmet.

A tömjént egy kis bokros fa, a Boswellia frereana, gyantája szolgálja, amely Arábia és Kelet Afrika száraz területein nő. Vízgőzös desztillációval nyerik fanyar, szúrós illatú illóolaját.
Az egyik legértékesebb olaj, mely egyre keresettebb széleskörű felhasználási lehetősége miatt. Többek között pihentető, immunrendszer támogató és hangulat javító hatása is van.
Több ezer éve használják a tömjént vallási szertartásokon: ezzel tisztították meg a környezetüket és tartották távol a démonokat, illetve az égetésével az isteneknek tetsző módon mondtak köszönetet.

Talán a legértékesebb az ősi olajok között, a tömjén rendkívül sokrétű felhasználása és tulajdonsága miatt.

* Segítséget nyújthat a bőrhibák megjelenésének csökkentésében és frissíti a bőrt
* Zöldségkapszulában fogyasztva 1-2 csepp támogatja az egészséges sejtműködést*
* Talpon használva elősegíti a pihenést és támogatja az érzelmi egyensúlyt

* Elősegíti az immune rendszer építését és fenntartását

* Támogatja az egészséges sejteket

* Csökkenti a hegek és a terhességi csíkok megjelenését

A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a tömjén gyanta hatóanyaga, a természetben előforduló acetyl-11-keto-β-tömjénsav (AKBA) hatásos lehet akár az összes daganatfajtára. Működési mechanizmusa azon alapul, felismerve a daganatos sejteket „átírja” azok DNS képletét az egészsége sejtek mintájára megszűntetve a deviáns sejteket. A tömjén terápia a gyógyítás legújabb útját képviselheti: a DNS orvoslást. Érthető, miért került a tömjén az orvostusomány fókuszába. Svájcban a tömjén tartalmú készítmények gyógyszernek minősülnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA Tömjén / Frankincense Touch 10 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük