doTERRA Életfa / Arborvitae illóolaj 5 ml

doTERRA Életfa / Arborvitae illóolaj 5 ml

11 990 Ft

5ml

Az Arbovitae “élet fája” néven is ismert méltóságteljes oriás tuja (thuja plicata) bőséges előnyökkel rendelkezik.

  • Hatékony tisztító hatása van.

  • Segít a tiszta, egészséges bőr elérésében, ha külsőleg alkalmazzák.

  • Véd a környzeti és szezonális veszélyek ellen.

  • Természetes rovarriasztó

A doTERRA termékek Tiszta Terápiás Minőségű (CPTG) illóolajak.

Leírás

Az “élet fája”-ként ismert doTERRA Életfa / Arborvitae illóolaj 5 ml méretben bőséges, egyedi tulajdonságait tekintve pedig fenséges. Az “Életfa” eszenciális olaj koncentráltan tartalmaz tropolonokat mint pl.: hinokitiol, amely a kémiai vegyületek egy csoportja, védenek a környezeti és szezonális fenyegetésektől és erős tisztító hatásuk van. Ezek a vegyületek hozzájárulnak a tuja természetes rovarriasztó hatásához is.

A doTERRA Életfa / Arborvitae illóolaj 5 ml esszenciális olajunk az óriás tuja (thuja plicata) gesztjéből származik. Nyugati vörös cédrus néven is ismert és ÉszakAmerikában (elsősorban Kanadában és az Egyesült Államok északnyugati részén) őshonos. Az arborvitae illóolaj egyedülálló forrása különböző kémiai profilot tartalmaz, egyedi mennyiségben pedig metil-thuját-ot. Ennek az olajnak a beszerzési módjait innovatív, környezetvédelmi szempontból felelősségteljes módon végzik a maradék faanyag lepárlásával, annak érdekében, hogy egyetlen fa se kerüljön felhasználásra szükségtelenül. A kanadai származású Arborvitae fa minden részét széles körben használták az amerikai őslakosok egészségügyi előnyei végett, hajók, totemoszlopok építésére, valamint kosarak és ruhadarabok készítésére.

Ez az illóolaj jól alkalmazható minden negatív érzelmi állapot kezelésére. A tuját mindenki ismeri dísznövényként, de az már korántsem köztudomású, hogy illóolaja olyan gyógyító tulajdonságokkal bír mint pl.: nagyon erős nyákoldó, köptető hatású. Hámosító, fertőzést gátló, és kiváló immunerősítő is.

Használat

Túrázáskor csuklón és bokán alkalmazza.

Használja meditáció közben a béke és a nyugalom érzésének elérésére.

Az Arborvitae olaj illata fás és meleg. Cédrusfa és fenyőtömjén illóolajjal elegyítve sajátos otthoni illatot

Használati útmutató:

Diffúzió: Használjon három vagy négy cseppet az Ön által választott diffúzorban.

Külsőleg: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdéshez 5 cseppet keverjen 5 ml

hordozóolajhoz. Illatosításhoz 1 cseppet adjon 10 csepp hordozóolajhoz.

Figyelem!

Bőrérzékenység előfordulhat. Gyermekektől tartsa távol. Ha Ön kismama, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával. Kerülje a szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést. A termék alkalmazása után 12 órán át kerülje a napfényt és az UV sugárzást.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA Életfa / Arborvitae illóolaj 5 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük