doTERRA Anti-Aging Eye Cream

doTERRA Anti-Aging Eye Cream

24 800 Ft

15ml

A klinikailag bevizsgált doTERRA öregedésgátló szemkrém az érzékeny szemkörnyék környékén tartja az öregedés jeleit, segítve a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentését az első használat után és az idő múlásával.

  • A réthabmag-olaj mély nedvességet biztosít

  • A Pullulanból és a Vörös Algakivonatból készült biopolimerek az első használat után észrevehető szorító és emelő hatást fejtenek ki.

  • A Bakuchiol elősegíti a bőr tonizálását és megszorítását, ami javítja a finom vonalak és a ráncok megjelenését, és megelőzi az öregedés jövőbeli jeleit.

CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség)

Leírás

A doTERRA Anti-Aging Eye Cream egyesíti a klinikailag bevált összetevőket a Frankincense , Ylang Ylang és a Blue Tansy CPTG ® illóolajával, hogy az érzékeny szemkörnyék körüli öregedés jeleit megcélozza, segítve a finom vonalak és ráncok megjelenésének időbeli csökkenését.

A doTERRA Anti-Aging Eye Cream innovatív formulának köszönhetően hidratálja, csökkenti a sötét körök megjelenését, javítja a bőr szilárdságát és tónusát. A Bakuchiol növényi alapanyag, amely segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését. Az egyedülálló acél rollerball applikátor lehűti és megnyugtatja a szem alatti bőrt, csökkentve ezzel a puffadtság és a sötét körök megjelenését, miközben finoman alkalmazza a krémet a célzott területeken.

Öregedésgátló szemkrém előnyei és felhasználásai

Az öregedés jeleinek megcélzása érdekében a doTERRA öregedésgátló szemkrém formula illóolajokat használ, például a Frankincense , Ylang Ylang és a Blue Tansy. Ezeknek az illóolajoknak nemcsak csodálatos illata van de a bőrünk számára is előnyös, elősegíti az idő múlásával megjelenő finom vonalak és ráncok elhalványítását, eltünését. A CPTG ® illóolajok felhasználása segíti a doTERRA öregedésgátló szemkrémet abban, hogy elkülönüljön más öregedésgátló termékektől, amelyek megkérdőjelezhető vagy nem természetes összetevőket használnak.

Az öregedésgátló szemkrém formula a tiszta illóolajok mellett növényi alapú összetevőket és kivonatokat is tartalmaz. Ezek a kivonatok csökkentik a finom vonalak és a ráncok megjelenését. A természetes összetevők megóvják a bőrt az öregedés jövőbeli jeleitől is. Ha erős illóolajokkal kombinálják, ezek az extraktumok és növényi alapú összetevők sokat segíthetnek a bőr fiatalos, ragyogó megjelenésének fenntartásában.

A szem körüli bőr nehezen kezelhető terület, mivel vékonyabb és érzékenyebb, mint testünk többi részén. Az öregedésgátló szemkrém egyedülálló acél görgősgörgő applikátorral hűti és megnyugtatja a szem alatti bőrt. Segít csökkenteni a duzzanat és a sötét körök megjelenését. Az öregedésgátló szemkrém applikátor gyengéden ápolja a finom szem alatti bőrt. Többé nem kell aggódnia irritáció vagy a bőr megnyúllása miatt.

Főbb összetevők:

Frankincense: Nyugtató tulajdonságairól ismert, a füstölt füstelolaj segíthet csökkenteni a bőr hiányosságainak megjelenését, ha topikálisan alkalmazzák.

Ylang Ylang: A Ylang Ylang olaj nemcsak hozzájárul az öregedésgátló szemkrém formula kellemes illatához, hanem hasznos az egészséges bőr elősegítésére is.

Réthabmag-olaj: Ez az összetevő mély nedvességet biztosít a bőr kiszáradásának megakadályozására.

Biopolimerek: A Pullulanból és a Vörös Alga kivonatból származnak, a biopolimerek segítenek a bőrnek érezhető szorító és emelő hatást gyakorolni a bőrre.

Bakuchiol: A bőr tonizálása és meghúzása mellett a Bakuchiol elősegíti a finom vonalak és ráncok megjelenésének javítását és megelőzi az öregedés jövőbeli jeleit.

Kék Tansy: A Sabinene néven ismert kémiai összetevő a Kék Tansy olajat hasznosítja a foltok megjelenésének csökkentésére.

Hogyan használjuk az öregedésgátló szemkrémet:

Az öregedésgátló szemkrém használatához nyomjuk meg a pumpát, amíg kis mennyiségű termék meg nem jelenik a görgőgolyó körül. Finoman nyomással óvatosan vigyük fel a szem alatti területet, amíg a termék fel nem szívódik a bőrön. Használja az öregedésgátló szemkrémet reggel és éjszaka más alapvető bőrápolási termékekkel, például öregedésgátló hidratálóval , arctisztítóval vagy hidratáló krémmel .

Vigyázat csak külsőleg! Kerülje a közvetlen szembe jutást. Ha bőrirritáció lép fel, abba kell hagyni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„doTERRA Anti-Aging Eye Cream” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük