AkuPRO

9 490 Ft

Az AkuPRO étrend-kiegészítő brebiotikumokkal gazdagított, komplex probiotikus készítmény, amely segít megújítani a bélrendszer mikroflóráját, illetve segít jótékony baktériumokkal betelepíteni a bélrendszert.

Leírás

Emésztőrendszerünkben számtalan különböző baktériumfaj él. Az AkuPRO étrend-kiegészítő brebiotikumokkal gazdagított, komplex probiotikus készítmény, amely segít megújítani a bélrendszer mikroflóráját, illetve segít jótékony baktériumokkal betelepíteni a bélrendszert. A szóban forgó jótékony baktériumok puszta létükkel és szaporodásukkal segítik az emésztőrendszer megfelelő működését és ezáltal az egészség megőrzését. Az AkuPRO használata nem csak antibiotikum kúrák után ajánlott.

PROBIOTIKUMOK – a belek bakteriális mikroflórájának állapota jelentős mértékben befolyásolja minden egyes ember egészségét. A bélmikroflóra anyagcseréje rendkívül aktív. A kiegyensúlyozott bélmikroflóra korlátozza a patogén vagy patogén hajlamú mikroorganizmusok kolonizációját a bélrendszerben, továbbá hatékonyan serkenti az immunrendszer működését és nagy szerepet játszik a szervrendszerek megfelelő tápanyag-ellátásában. Támogatja az emésztést és segíti a táplálék energiává történő átalakítását. Az egészséges bélmikroflóra hozzájárul a káros anyagok eltávolításához vagy deaktiválásához. A jótékony baktériumok aránya a bélrendszerben a kor előrehaladtával megváltozik, a bifidobaktériumok száma csökken. Ennek következményeképpen rosszabbodhat az idősek emésztése, elégtelenné válhat a táplálékból nyert tápanyagok felszívódása, lassulhat a bélmozgás, gyengülhet az immunitás.

PREBIOTIKUMOK – a prebiotikum elsősorban rostanyag, méghozzá rendszerint oligoszacharid bázisú rostanyag. Az AkuPRO készítményben egész pontosan fruktooligoszacharid alapú rost. Ezek összetett cukrok, amelyek a jótékony bélbaktériumok energiaforrásai. Ezáltal támogatják a káros bélbaktériumok elleni küzdelmet. A jótékony bélbaktériumok egyszerűbb zsírsavakra bontják a fruktooligoszacharidok összetett molekuláit, amelyek a nem kívánatos baktériumok számára hátrányos savas környezetet teremtenek. Minél nagyobb a prebiotikus rostanyagok bevitele a szervezetbe, emésztőrendszerünkben annál több jótékony bifidobaktérium lesz életképes. Mindez elsősorban az idősek, a kevésbé aktív életet élők és a krónikus betegek esetében fontos. A prebiotikus hatás az antibiotikum kúra alatt vagy után is jótékony. A szervezet ugyanis a prebiotikumok segítségével jobban tűri az antibiotikumos kezelést és a természetes bélmikroflóra gyorsabban meg tud újulni (hasmenés, székrekedés vagy felfújódás nélkül).

Összetétel: 1 kapszula tartalma
Frukto–oligosacharid 44 mg
Lactobacillus plantarum                                       30,0% 20 x 109 CFU*
Lactobacillus casei                                              20,0%
Lactobacillus rhamnosus                                      12,0%
Bifidobacterium breve                                          10,0%
Bifidobacterium longum                                         5,0%
Lactobacillus acidophilus                                        5,0%
Bifidobacterium bifidum                                         3,0%
Lactobacillus fermentum                                        2,5%
Lactobacillus bulgaricus                                         2,5%
Bifidobacterium infantis                                         2,5%
Lactobacillus lactis ssp Lactis                                 2,5%
Enterococcus faecium                                           2,5%
Streptococcus thermophilus                                   2,5%

*CFU – Az élő probiotikus mikroorganizmusok száma (colony-forming unit)

Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Tárolása: Max. 25°C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól! Óvja a fagytól!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást. A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott. Gyermekektől távol tartandó!  A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használatból vagy tárolásból eredő esetleges károkért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AkuPRO” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük