Aktiváljuk testünk természetes védelmét!

Az Oregánó, más néven Szurokfű vagy Vadmajoránna az árvacsalánfélék családjába tartozik. Gyógyhatásait már az ókori Görögországban is ismerték és alkalmazták. Hippokratész fertőtlenítőszerként használta. Az ókori Egyiptomban köhögéscsillapításra, légúti fertőzésekre és különböző mérgezések ellenszereként alkalmazták, valamint az ételeket tartósították szurokfű segítségével. A készítmény elpusztítja a mikrobákat, kiváló fertőtlenítő hatású, erős antimikrobális és gombaölő hatású.

teafa doTerra

Ne adjon esélyt a vírusoknak 

Hihetetlen antioxidáns kapacitással rendelkezik. Az USDA az oregánó antioxidáns hatását minimum 3 nagyságrenddel nagyobbnak sorolja be sok más fűszernövénynél. Antioxidáns hatása 42-szer nagyobb mint az almáé, 12-szer nagyobb mint a narancsé, és négyszer erősebb, mint az áfonya. Az Orac-skálán is előkelő helyet foglal el az oregánó: a szuperélelmiszerek skáláján, az 5.-ik legerősebb antioxidánsként tartják számon, ezzel maga mögé utasítva az acai-berry-t és a kurkumát.

Gyermekem korábban rengeteget hiányzott az iskolából megfázások miatt. Amióta a doTERRA termékeket használjuk sokkal kevesebbet betegeskedik.  Köszönjünk BIO-LIFE!

Anna

Férjem kültéren fizikai munkát végez.  Családunk számára nagyon fontos, hogy sokáig megtudja őrizni a  munkaképességét és kondícióját. Amióta rendszeresen szedjük a BIO-LIFE oldalon található immunrendszer erősítőket, ritkábban panaszkodik fáradtságra, és a hangulata is sokkal jobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbáljátok ki!

Enikő

Rengeteg webshop foglalkozik táplálék kiegészítőkkel, és bio termékekkel, de ha az egészségemről van szó akkor számomra nem létezik kompromisszum! A megbízhatóság és kompetencia a legfontosabb. A BIO-LIFE számomra bizonyította a szakértelmét! Minőségi termékek szakértőktől megfizethető áron!   

Gabi