Meditáció tibeti hangtálakkal és intuitív hangszerekkel.

Próbáld ki a tibeti hangtálakkal, egyéb intuitív hangszerekkel, valamint illóolajakkal fűszerezett mélypihentető relaxációt. Ha stresszes a munkád, ha a napi rutinba belefáradtál, ha rosszul alszol és nem tudsz pihenni erre van szükséged.

A gyógyító erejű hangok

Mai rohanó világunkban nagyon nehéz időt teremteni magunknak a kikapcsolódásra, feszültségoldásra,ha jut időnk a pihenésre, agyunk nem tud kikapcsolni folyamatosan „kattog” pörgeti az elvégzett és elvégzedő feladatok listáját, pedig az igazi pihenés és relaxáció akkor kezdődik amikor agyunk is kicsit kikapcsol. A tibeti hangátlak tökéletes segítséget nyújtanak ehhez.

A gyógyító erejű hangok a tudat mélyebb rétegeit is elérik, segítenek ellazulni ezáltal megteremteni a szervezet megzavart egyensúlyát. A tibeti hangtálak által keltett rezgés fizikai szinten is hatással van szervezetünkre, energetizálja szerveinket segít a test és lélek energiáinak harmonizálásában így a stresszoldásban. A ritmus, a hanghullámok mind hozzájárulnak ahhoz hogy a meditáció és a hangfürdő alatt mind fizikai tested, mind gondolataid és egész lényed ellazuljon, kikapcsoljon és regenerálódjon. Ez idő alatt stresszszinted is lecsökken, frissebb és kipihentebb leszel. A tibeti hangtálas kezelések hatásai azonnal, illetve hosszútávon is érezhetőek, javul az alvásminőség, a stressztűrés, valamint egyre könyebb lesz lazítani. Folytathatnám a felsorolást de inkább gyere el és ismerd meg mire képesek a tibeti hangtálak.
A meditációs és hangfürdő alatt, semmi dolgod nincsnen csak lazítani, kényelmesen ülni vagy feküdni finoman betakarózva és a hangokra figyelni.

A hangmasszázshoz Nepálban, kézzel készített hangtálakat intuitív hangszereket, valamit gyógyászati tisztaságú Doterra illóolajokat használok!

Várunk szeretettel!

Belákovics Kornélia
Tibeti Hangtálterapeuta

Baba-mama hangterápiás foglalozás

Mesélnek a hangok

6 hónapostól egészen 4 éves korig

(Baba – mama csoportok) – 60 percben

A foglalkozás során mesével egybekötött hangfürdőn és közös éneklésben és zenében vehettek részt, együtt megélve a rezgések általi harmonizációt. A mese részeként megszólalnak a hangtálak és egyéb hangszerek, illetve a mesébe ágyazva ismert gyerekdalok és mondókák csendülnek fel, mely az együtt zenélés és éneklés örömét adják át a Babának és Mamának. 

A résztvevők a foglalkozás alatt az összes hangszert kipróbálhatják, kézbe vehetik és használhatják (tibeti hangtálak, csengők, tingshák, gond, dobok, furulya, ütős hangszerek és minden egyéb intuitív hangszert), a foglalkozás második fele közös éneklés, zenélés és mondókázás ideje.

A hangtálaknak pozitív hatásai tapasztalhatók az immunrendszer erősödése, kommunikáció, magatartás-zavarok, koncentráció képesség és a stresszoldás területein is. Oldja a lelki blokkokat, összehangol babáddal mind fizikai mind lelki szinten, segítik a korai kötődés kialakulását.

A közös éneklés, zenélés örömét megélni fantasztikus élmény, mely során „a másik kicsit eggyé válik Velem, én pedig a másikkal”.
Egyszerre szórakoztat, ellazít és fejleszt!

Várunk szeretettel babáddal!

Belákovics Kornélia
Tibeti Hangtálterapeuta

Bejelentkezés

Csak előzetes bejelentkezés után tudok időpontot adni. Ha kérdése van a kezelésekkel kapcsolatban kérem töltse ki az űrlapot. Időpontfoglalás emailben szintén az űrlapon. Kérem jelölje meg a pontos dátumot és adja meg telefonszámát az egyeztetés miatt.

Telefonos bejelentkezés

Emailes bejelentkezés