Arcápolás

Az év minden szakában fontos, hogy arcunkat védjük a külső behatásoktól, nyáron azonban még fokozottaban kell ügylnünk bőrünk rendszeres és megfelelő karbantartására.

A doTERRA bőrápolási termékekből álló család, azzal a céllal jött létre, hogy fenntartsa a bőr fiatalos, egészséges és gyönyörű kinézetét és érzetét. Mindezt a gondosan kiválasztott, CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok természetes erejének kihasználásával, és a legkorszerűbb technológiák és a természetes kivonatok ötvözésével érik el minden egyes termékük esetében. 

 

Hidratáld bőröd természetesen! Próbáld ki a Schüssler natúrkozmetikumokkal! A Schüssler-féle ásványi sók frissé és üdévé teszik bőröd. Élvezd a mindennapos ragyogást! 100% termékgarancia. Természetes összetevők.

A természet tiszta ereje

  1. Vegyszerek nélkül
  2. Tisztán
  3. Természetesen
  4. 100% elégedettség

Kiemelkedően fontosnak tartjuk a természetes és alternatív gyógymódok használatát. Valamint szeretnénk támogatni vásárlóinkat az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében.

Cégünk nevében a BIO nem csak egy hangzatos hívó szó! Webáruházunk kimagasló minőségű 100%-ban természetes összetevőkből készült, szintetikus illetve más kémiai adalékoktól mentes termékeket forgalmaz.

 

Szeretnénk megismertetni minél több emberrel ezeket a természetes, alternatív módszereket. Egyik meghatározó szolgáltatásunk a Hangtál terápiás kezelés.

 

Termékeink

doTerra Hydrating / Hidratáló Cream

21 390 Ft

SCHÜSSLER BŐRTÖKÉLETESÍTŐ ARCELIXÍR – LIMITÁLT KIADÁS

14 990 Ft

doTERRA HD Clear Facial Kit

28 900 Ft